Кампания за засаждане на дървета в България

ДА НАПРАВИМ БЪЛГАРИЯ ПО-ЗЕЛЕНА
От 1 юли 2019г. EKO H2O се ангажира да засажда дървета в България на определен брой закупени бутилки.
С тази кампания ЕКО Н2О не само ще спестява ресурси на природата с липсата на етикет, а и ще допринесе за една по-чиста и зелена природа.

ПЕРИОД НА ЗАСАЖДАНЕ

1 Период Есен: От закупените бутилки трапезна вода ЕКО Н2О в периода от 01 март до 31 август, дърветата ще бъдат засадени в периода от 15 септември до 15 декември същата година.

2 Период Пролет: От закупените бутилки трапезна вода ЕКО Н2О в периода от 01 септември до 28 февруари, дървета ще бъдат засадени в периода от 15 март до 15 юни.

1 181 кг

спестен материал

Над 1 тон спестена пластмаса само от липсата на етикет. Водата без етикет има за цел за минимизира количеството отпаден материал, затова е с по-олекотена опаковка и без етикет.

2 530 дървета

ще бъдат засадени

Брой дървета, които ще бъдат засадени следващия залесителен период.

Как ще повлияем?

Нашите партньори по засаждане

Гората.бг вярват, че всяко голямо пътуване започва с малка крачка в правилната посока.

Всеки един от нас може да направи промяна към по-добро, а когато много хора искаме да направим света по-красив, по-добър,

по-усмихнат и по-чист, водени изцяло от добро и безкористни намерения – цялата Вселена ще ни помогне.

Последни новини

Правила на Играта „Спечели вода за 1 месец“ част 2

Правила на Играта "Спечели вода за 1 месец" част 2ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА 1. Организатор на Играта е Аспазия-92 ООД. Решението на организатора за провеждане на Играта съгласно настоящите правила е окончателно и задължително за организатора и неговите...

повече информация